Kari-workshop 4.mai

Mandag 4. mai, kl. 11:00-16:00, ønsker vi å samle alle kommunene som har ansatt Kommune-Kari, til en felles samling i Oslo.

Formålet med dagen er å øke kompetansen om hvordan Kommune-Kari lærer, tolker spørsmål og utvikler seg. Dette vil gjøre dere til eksperter på hvordan en kommunal chatbot fungerer.

Lær å tenke som en chatbot!

Hvordan greier Kommune-Kari å forstå (nesten) alle spørsmålene hun får? Hvordan leser og tolker hun meldinger? Hva skjer når hun ikke forstår eller hun tolker feil? Dette kurset vil lære deg å tenke som en chatbot og gi deg innsikt i egen chatlogg. Du vil også få ekspert-tips om admin-panelet og hvordan du kan tilpasse chat-løsningen til din kommune.

Hvilke verdier skal en chatbot generere?

Det finnes mange gevinster ved å bruke en chatbot. Vi diskuterer hvilke gevinster som er viktige for kommunen og hvordan vi kan nå disse gevinstene.

Du får økt din egen kompetanse om chatbots og verdien de skaper. I tillegg får du påvirke innhold og integrasjoner som skal utvikles for Kommune-Kari i fremtiden.

Workshopen gjennomføres etter kostpris (kr 995). Lunsj er inkludert.

Deltakelse på DOS.2020

5. og 6. mai, dagene etter Kari-workshopen, arrangerer vi konferanse for digitalisering i kommunal sektor - DOS.2020 (Digitalisering i Offentlig Sektor). Vi oppfordrer dere til å delta på denne konferansen. Der får dere høre mer om NAVs chatbotsatsning og om chatbotter som snakker sammen.

Kari-workshopen avhenger av det totale antallet deltakere. Vi ber dere melde dere på så tidlig som mulig. Siste frist for påmelding er mandag 6. april 2020.

Har du spørsmål om Kari-dagen eller DOS.2020 kan du ta kontakt med oss på hei@kommunekari.no.

 

Påmelding til Kari-workshop: samme skjema som påmelding til DOS.2020. Du kan velge å kun delta på Kari-workshopen.