Åpen søknad

Vi er alltid på jakt etter flink folk som kan være med å utgjøre en forskjell hos oss. Finner du ikke en stillingsutlysning som passer akkurat deg? Send oss en e-post da vel!

Lyst til å være sjefen i eget liv?

Vi er mer opptatt av kompetansen din og motivasjonen din enn hvor du bor eller når du jobber. Pandemien har vist oss at motiverte medarbeidere fungerer godt fra hjemmekontor. Vi ser deg gjerne ofte i våre moderne lokaler midt på Karl Johan i Oslo, men hvis du har lyst til å bo og jobbe fra Lindesnes, Nordkapp eller Manhattan, så finner vi gode løsninger sammen.

Stillingstittel: Sjef i eget liv. Tittel blir vi enige om.
Frist: Fortere enn svint. Vi søker alltid etter dyktige folk.
Ansettelsesform: Fast eller flytende. Det blir vi enige om.

Dyktige freelancere er også hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Enklere for folk flest

Vi jobber med å gjøre hverdagen litt enklere for folk flest. Vi er et lite innovativt selskap der du ikke blir et nummer i rekken i et stort konsulenthus, men der du virkelig kan påvirke din egen hverdag.

Har du lyst til å jobbe med digitalisering av offentlig sektor?

Brenner du for å jakte nye muligheter og samtidig se hvordan eksisterende løsninger kan brukes på nye måter?

Sitter du med digital kompetanse eller kjennskap til det offentlige og behovene som finnes der?

Vår visjon er å «gjøre det ugjennomtrengelige tilgjengelig». Vi vil gjerne fortelle deg mer om våre innovative løsninger; Kommune Kari – «verdens» største chatbot eller AIM et banebrytende CMS, der menybasert navigasjon erstattes av dialogbasert navigasjon bare for å nevne noe. Vi har mye annet spennende i «pipelinen», men det kan vi ta når vi snakker sammen.

Kanskje går du med en produktide i magen som du kan realisere hos oss. Våre ansatte skal trives og vokse hos oss. Vi håper at akkurat du vil ble en del av et godt sammensveiset team.

Send oss en mail på post@prokom.no hvor du forteller kort om deg selv og hvorfor akkurat du vil passe godt inn hos oss så tar vi en prat.