Helt ny, men ikke helt ferdig

Mandag 8. februar flyttet vi inn i nye lokaler på Karl Johan og lanserte samtidig vår nye grafiske profil på nettsidene. Vi håper du liker det du ser, selv om ikke alt er helt på plass enda. Har du noen tilbakemeldinger, tar vi i mot med stor takk! Om du savner noe, finner du de gamle sidene på lenken under (med noen justeringer).

 

Se gamle sider

Med brukeren i fokus

Vi mener at brukerne av våre løsninger (deg) skal styre hvordan våre løsninger blir. Vi ønsker derfor å invitere deg til å være med på testing av våre produkter.

 

Meld deg som brukertester

Hva kan Prokom gjøre for deg?

Kontakt oss

Noen av våre løsninger

FirstAgenda - digital møteløsning

Løsningen FirstAgenda gjør det mulig for møtedeltakerne å lese møteplaner og vedlegg på nettbrett eller web, sette inn fotnoter og dele kommentarer.

Les mer om FirstAgenda

 

Mobile e-skjema

Sørg for at dine skjema fungerer på mobile flater slik at publikum kan fylle ut skjema hvor som helst og når som helst!

Les mer om mobile skjemaer

Arrangementskalender

Opprett kurs, kulturaktiviteter og andre arrangement med vår kalendermodul. Har du andre kalenderkilder, kan de samles og presenteres i én kalender.

Les om arrangementskalenderen her

Fant du?

Finner brukerne det de leter etter på siden din? Med modulen Fant du? kan du se hva de lette etter og hvor de navigerte for å finne det.

Les mer om modulen her

Vi i kommunen

En felles kompetanseplattform for alle nyansatte – sikrer trygghet både faglig og i kommunikasjon med innbyggerne.

Les mer om Vi i kommunen

Brukerkonferansen 2016

Vi ønsker deg velkommen til Brukerkonferansen 2016 på Hotell Bristol 10. - 11. mai. Programmet begynner å ta form og vi garanterer to spennende og faglig nyttige dager.

Bestill plass på årets konferanse